Uitnodigingen - BOV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitnodigingen


Bent u klaar voor de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt? Is uw privacybeleid op orde?

Op woensdag 9 mei 2018 vertelt Paul Nij Bijvank van Marquant Advocaten u meer over de mogelijke gevolgen die de AVG voor u heeft. Elke organisatie krijgt er namelijk mee te maken.



Onderwerpen die aan de orde komen:
• Weet u welke persoonsgegevens u verwerkt?
• Zijn die persoonsgegevens goed beveiligd?
• Verzamelt u niet teveel persoonsgegevens?
• Hebt u al een verwerkingsregister?
• Hebt u goede afspraken gemaakt met partijen die persoonsgegevens voor u verwerken? Verwerkersovereenkomsten zijn verplicht.
• Zorg voor bewustwording van het belang van privacy binnen uw organisatie.
• Voorkom hoge boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Conclusie zal zijn: privacy is geen keuze meer, maar een plicht. Tijdens deze kosteloze bijeenkomst krijgt u praktische handvaten om de AVG voor uw organisatie goed te regelen.

Interesse? Meldt u dan snel aan voor deze interessante bijeenkomst aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Gemeentehuis van Hardenberg, Stephanuspark 1 te Hardenberg.

Wij zien u graag op 9 mei aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Stendert de Vries

 

Voorzieningenfonds oftewel Broodfonds

Graag maken we u attent op een inkomensvoorziening bij Ziekte en Arbeidsongeschiktheid via het VoorzieningenFonds, in onze regio het VoorzieningenFonds Dedemsvaart.

Dit is wellicht ook voor u/jou interessant. Klik op onderstaande link voor een korte presentatie. https://www.voorzieningenfonds.nl/presentatie
 
Speciaal voor ondernemers in Dedemsvaart e.o. is een bijeenkomst over het VoorzieningenFonds gepland op:

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.  https://www.voorzieningenfonds.nl/agenda/76/dedemsvaart  





.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu